Fröccsterasz és Strandgrill Erika

Gyorsétterem

A Fröccsterasz- és Strandgrill Erika a környék legszebb strandján, az ötcsillagos, balatonmáriafürdői Kék Hullám zászló minősítést elért központi strandon helyezkedik el.

A négy üzlet összenyitásából kialakított monstre gyorsétterem strand felől mintegy 400 m2 nagyságú hangulatos terasszal várja az éhes és szomjas strandvendégeket.

A hangulatos háttérzene és a gyors kiszolgálás mellett hamisítatlan beach hangulatban válogathatnak vendégeink a széles kínálatból: igazi beach food ételek mellett a hagyományos strandi ételek, modern sous vide technológiával készített grillezett tarja, egyedi hamburgerek, grillezett kolbász, lángos nuggets, kiváló pizzák, friss saláták, ízletes desszertek és fagyik szerepelnek az étlapon. Az ételekhez saját limonádék, többféle csapolt sör, saját borra épülő fröccskártya, prémium kávék és egyéb minőségi italok választhatók.

Az üzlet nemcsak a strand felé, de az utca felé is nyitott, ahol bringások, sétálók, esti vacsorára vágyók látogatják a hangulatos teraszt.

Galéria